Iværksætter-Bestyrelse

Hvem er vi, og hvad kan vi?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Om os

Velkommen til Iværksætter-Bestyrelses uddannelsen – En bestyrelsesskole med speciale i at hjælpe dig på vej til bestyrelsesposten med fokus på virksomheden i vækst og iværksætteri. 

Vi hjælper dig uanset om du er ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed. Men vi hjælper også dig der lige er startet som iværksætter, med at tilegne dig helt nødvendige kompetencer for at drive eller udvikle din virksomhed. Endvidere hjælper vi dig som gerne vil prøve kræfter som medlem i en bestyrelse i en iværksættervirksomhed. Stor som lille. Du kommer til at opdage og styrke dine stærke sider og kompetencer. Alle der deltager i kurset går ud med markedets bedste kompetencer efter at have gennemført vores bestyrelsesuddannelse.

Vi lover ikke noget vi ikke kan holde, eller lader dig tro, at du med denne uddannelse kan sidde i en C20s bestyrelse bagefter. Her får du nemlig de absolut nødvendige, gennemprøvede og bedste værktøjer til at drive din virksomhed mod vækst i et fornuftigt og sikkert tempo.

Endvidere er netværket på vores kurser uvurderligt. Du vil møde nye mennesker og generelt udvide din horisont. Netop et stærkt, professionelt netværk tror vi på, er limen i det at drive en professionel virksomhed i dagens Danmark.

Om os - bestyrelsesuddannelse

Hvorfor du skal vælge Iværksætter-Bestyrelse, og hvad vi kan gøre for dig

Man kan nemt fare vild, når man skal finde sin bestyrelsesskole, og ofte bliver man nærmest  lovet en plads i en stor bestyrelse, hvis blot man gennemfører de forskellige uddannelser. Løfter der er svære at holde. Hos Iværksætter-Bestyrelse bestræber vi os på ikke at give sådanne løfter til vores kursister. Derimod bestræber vi os på, at styrke hver enkelt deltager individuelt, så de med brugbare værktøjer enten kan få en plads i en bestyrelse, starte deres egen virksomhed, eller blot styrke deres eksisterende virksomhed. 

Vores dygtige, professionelle og specialudvalgte undervisere har alle mange års erfaring inden for henholdsvis iværksætteri, undervisning og bestyrelsesarbejde. Dermed sikres du den bedste oplevelse med en undervisningskvalitet helt i top.

Alle er velkomne på vores bestyrelsesskole, og det gør ingen forskel, hvor meget erfaring fra bestyrelsesverdenen du besidder – vi skal nok sørge for, at det bliver udfordrende og lærerigt på alle niveauer.

Om os - computerskærm

Du er altid velkommen til at kontakte vores administration på 31 31 00 10 eller info@iv-bes.dk

Sekretariatet for Iværksætter-Bestyrelse

c/o Jackie Phillip & Co. Advokatfirma

Den Collinske Gård

Amaliegade 9

1256 København K  

Om vores behandling af persondata

Her henvises til Jackie Phillip & Co. Advokatfirmas forretningsbetingelser:        http://www.jackie-phillip.dk/virksomheden/forretningsbetingelser/

Bliv kontaktet af os allerede i dag

Medlem af iværksætter-bestyrelse

Jackie Phillip

Advokat (L) - HD (O)