Undervisere

For at sikre dig den mest professionelle undervisning, har vi samlet en række af Danmarks dygtigste undervisere

Iværksætter-Bestyrelse præsenterer undervisere

Morten Wagner

Undervisere Morten Wagner

Morten Oliver Nicolai Wagner har en cand. jur. fra Københavns Universitet og er dermed uddannet jurist. Morten er derudover også uddannet pilot og en succesfuld iværksætter og er ejeren og manden bag Freeway ApS, der tæller en lang række net-tjenester, bl.a. herunder Dating.dk.

Siden opstarten er Freeway koncernen vokset med mange af de største danske sociale netærk. Freeway har drevet mange forskellige projekter, primært indenfor internet- og mediebranchen, herunder Arto.dk, Single.dk samt Trendsales.dk. I alt er Freeway involveret i lidt over 20 forskellige sider og vokser stadig hurtigt. Desuden vandt Freeway i 2007 juryens ærespris på New Media Days. Advokat Jackie Phillip og Morten Wagner ejer flere virksomheder sammen.

E-mail: wagner@freeway.dk

Claus Kjeldsen

Undervisere Klaus Kjeldsen

Claus Kjeldsen er uddannet økonom fra Århus Universitet og er en international kendt keynote speaker. Claus har før arbejdet med diverse internationale samt globale virksomheder omhandlende større strategiske projekter. Herunder detail brands, produktionsvirksomheder og offentlige institutioner. Han beskæftiger sig blandt andet med, hvordan virksomheder, bestyrelser og samfund strategisk bør tilpasse sig nutidige og fremtidige trends.

Førhen har Claus arbejdet som management konsulent og som administrerende direktør for iværksætter og turn around virksomheder.

Instituttet for Fremtidsforskning, Administrerende direktør, København

Telefon: 28253101

E-mail: ck@cifs.dk

Rikke Østergaard

Undervisere Rikke Østergaard

Rikke Østergaard er uddannet sociolog fra Københavns Universitet og har derudover en B.A. grad fra University of Sydney i filosofi og buddhistisk psykologi.

Rikke er ophavskvinde og ejer af Erhvervssociologen, hvor hun ligeledes er den bærende drivkraft.  Rikke har etableret Erhvervssociologen med ønsket om at skabe større vækst og agilitet hos virksomhederne og bestyrelser generelt.

Førhen har Rikke arbejdet for flere store konsulenthuse og virksomheder. Hun bruger derudover sin erfaring med narrativ coaching, terapi og meditation, til at skabe store resultater indenfor ledelsesudvikling, rekruttering, teambuilding, konfliktløsning, stress management samt mentaltræning etc.

Rikke har netop udgivet bogen; ”Sluk lige emhætten”. Rikke har massiv erfaring i at undervise bestyrelsesmedlemmer og andre top ledere i at bliver endnu bedre, samt give iværksættere de helt rigtige værktøjer.

Telefon: 29706079

E-mail: rikke@erhvervssociologen.dk

Lise Leonhard Hjorth

Undervisere Lise Leonhard Hjorth

Lise Leonhard Hjorth er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og nu Spin Doktor for adskillige kendte personligheder og store virksomheder.

Hun er CEO i egen, succesfuld iværksætter virksomhed – INQ Nordic (PR – kommunikationsbureau). Lises virksomhed har specialiseret sig i at skaffe danske og udenlandske livsstilsvirksomheder omtale i de skandinaviske medier, samt udarbejde PR strategier for store livsstils brands.

Førhen arbejdede Lise for kommunikationsbureauet COBRUS, hvor hun arbejdede sammen med tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens nuværende spindoktor, Michael Kristiansen. Han lærte hende blandt andet om struktur og effektivitet i kommunikationsarbejdet, og det er den, som hun nu overfører til modens verden. Advokat Jackie Phillip er formand for bestyrelsen for INQ Nordic.

Telefon: 40736000

E-mail: llh@inq.dk

Bent Kofoed

Undervisere Bent Kofoed

Bent Kofoed er statsautoriseret revisor samt medejer af KRESTON CM Statsautoriseret Revisionsinteressentskab i København. Bent har massiv erfaring i at rådgive såvel iværksættere som bestyrelseskandidater til iværksættervirksomheder, samt små og mellemstore virksomheder. Advokat Jackie Phillip har arbejdet sammen på forskellige projekter med Bent Kofoed i mange år, og sammen er de det bedste iværksætter team i København, når det kommer til rådgivning og sparring til erhvervsvirksomheder. Bent kommer og fortæller, hvordan du som iværksætter eller bestyrelseskandidat i en iværksættervirksomhed knækker et regnskab, hvor faresignalerne er i et regnskab og i en virksomheds drift (inden det går galt), samt generelt klæder dig på, hvad enten du er iværksætter eller medlem af bestyrelsen i en iværksættervirksomhed.

Telefon: 33734600 

E-mail: bentkofoed@kreston.dk ​

Jackie Phillip

Undervisere Jackie Phillip

Advokat Jackie Phillip er en succesfuld iværksætter, uddannet advokat og ejer af Jackie Phillip og Co. Advokatfirma, som er en moderne advokatvirksomhed (”Classic with a twist”). Advokat Jackie Phillip er oprindeligt uddannet advokat ved Bech-Bruun, og var i en årelang periode beskæftiget i dette Danmarks største advokatfirma med ældste partner advokat Mogens Gaarden som principal.

Udover at rådgive i erhvervet og fast ejendom, er advokat Jackie Phillips spidskompetence netop at rådgive iværksættere og kandidater til en bestyrelse i en iværksættervirksomhed. Hans advokatvirksomheds målgruppe er små og mellemstore virksomheder. Han har tillige tidligere studeret Top Management på Danske Bestyrelses advokaters bestyrelsesuddannelse, har læst HD i ledelse og organisation, og sidder i bestyrelsen for en lang række forskellige selskaber, mest som bestyrelsesformand.

Ved siden af advokatvirket driver Jackie Phillip et investeringsselskab, og har sideløbende også etableret sig som restauratør sammen med komiker Casper Christensen og natklub-teamet Simon Frank & Simon Lennet, og sammen står de bag bl.a. natklubben At Dolores og Chateau Motel og restaurant Congo. Det der gennemsyrer Jackies aktiviteter er altid et islæt af iværksætteri.

Desuden er Jackie ambassadør for Røde Kors og Mandela Bangle. Derudover har Jackie været med til at opstarte forskellige virksomheder, som restauratør på The Italian Butcher, beliggende på Hellerup Park Hotel, samt Garage-11.

Ydermere er Jackie Phillip landmand i Latinamerika, hvor han har været med til at grundlægge et landbrugsprojekt i Nicaragua, som er blevet Mellemamerikas største enkeltproducent af rodfrugten tapioka. Virksomhedens mål er at blive verdens største producent af tapioka, samtidigt med at der er stort fokus på det sociale fundament for de lokale arbejdere og deres børn.

Telefon: 31310010

E-mail: jp@jackie-phillip.dk

Bliv kontaktet af os allerede i dag

Medlem af iværksætter-bestyrelse

Jackie Phillip

Advokat (L) - HD (O)